Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 37> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijep vrt, predivne biljčice i kamenjar.
Najljepši je usamljeni crveni ljepotan
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
smail prkrasno uređen vrt
![]() ![]() a tek ruže ![]() ma sve je "pre pre pre" ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
lilie hvala što u ove kasne sate i još po kiši šetaš mojim vrtom, volim što je došla kiša da i ja pregledam sve vrtove, kada si nov na forumu za početak treba puno vremena da poloviš sve konce pa je ovaj kišni dan dobro došao.
Natalija i tebe pozdravljam i ja sam danas bila kod tebe i stvarno mi se sviđa tvoje "šarenilo" predivno. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ja još nisam ni sve teme pogledala uvijek se vračam na ovu ,ova mi je najdraža tema
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Vidim družina ne spava, a i kako bi i sutra će padati kiša pa ne moramo rano ustati, hvala ti Slavonijo moja što navračaš u moj vrt, gledala sam večeras Vinkovačke jeseni i u mislima bila sa svima vama mojim slavoncima.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ne mogu sebi oprostiti što do sada ovu lipotu nisam vidila,a vremena je tako malo,ali uživala sam i divila se predivnom cviću i tako lipo usklađenom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ne mogu se odlučit šta je ljepše,ruže stablašice, kamenjari ili travnjak.
Predivan njegovan vrt. Što god da kažem neću moći izraziti svoje oduševljenje tvojim vrtom. Hvala ti što si tu ljepotu podjelila sa nama. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Smail, pa tek sam jutros vidjela da i ti imaš vrt - i to prekrasan! Lijep ti je kamenjar sa mnoštvom biljčica lijepo posloženih, živicu moram pohvaliti !
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Smail, malo me sram
![]() Cvijeće ti je prekrasno, i ono u kamenjaru i ruže i javor, ma sve je ![]() Vidim da imamo isti kamen u kamenjaru! Čekam nove slikice, a za radove jedna velika petica!!!! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Staza je krasna, imaš lijepi prostor i prekrasno uređen. Bravo za TPS, dobro on to radi!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno draga, a TPS pravi majstor. Bršljan će biti super, samo stavi onaj šareni bijelo zeleni - prekrasan je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga Smail,evo me napokon u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
SMAIL, PREKRASNI KAMENJARI, POSEBNO ME ODUŠEVILI ONI ZELENI I ŽUTI JASTUČIĆI U KRTIČNJAKU, sorry caps lok, prekrasni travnjaci,
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ljepotice moje pozdrav svima ove kišne večeri od mene.
-Mira021 drago mi je da si došla pogledati, nema beda tek sam otvorila temu bit će još puno prilika za druženje.
-Tikvić hvala ti na pohvalama i dobrodošla u moj vrt.
-Hoya draga ti baš uranila danas, hvala ti za pohvale puno mi znači što si navratila do mog skromnog vrta, trudim se a uz vaše pohvale bit će još i ljepši.
-Waterlily imaš jedan veliki pozdrav od mene i moje divljenje kako sve stigneš, i ja sam imala istovremeno tri učenika, znam kako ti je.
-baka veseli me tvoj posjet mom vrtu, da MPS je uistinu vrijedan i kreativan.
-Triša pozdrav i tebi neznam da li će se šareni bršljan zimi smrznuti kod mene za zeleni znam da je otporan.
-gioiaa draga moja kada me ti pohvališ sa tako raznovrsnim cvijećem i onim tvojim prekrasnim jezercem što bi ja trebala reči za tvoj vrt, hvala ti.
-freeland čitala sam u pravilima foruma da velika slova znače da se viče na nekoga kome pišeš velikim slovima što ću ja sada jadna kada vičeš na mene ( šala ) drago mi je da si tu, da i kod mene cjeli dan kiša ne da pada nego pljušti, na ružama više nema niti jedna latica ova godina nas baš počastila sa kišom, ali eto ona narodna poslije kiše sunce sija, valjda će još ove godine biti sunca. Dođi mi opet.
|
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Smajlić sutra idem na Vinkovačke gledati svu tu ljepotu |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Baš ti zavidim, samo šteta što pada kiša, pokvari cijeli ceremonijal, ali eto takva jesen zna biti.
|
|
|
|
![]() |
|
Da se ne mesli da samo radim cvjetnjak imam ja i "veliki"vrt a i traktor kojim kosim travu u vrtu (šala) traktor je zanimacija mog unuka.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Na mjesto vrta idući tjedan treba stići mali plastenik za jesensko i proljetno povrće.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Draga Smail |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa ja ne mogu vjerovati da se još nisam upisala u "knjigu posjetilaca" tvoga vrta, jer gledala jesam i uživala jesam.
Bravo, sve ti je lijepo, naročito kamenjar i biljke u njemu |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |