Uzdignute gredice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 15> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oduševljena sam, uredno i predivno.
![]() Kako ste postavljali one rubnjake betonske oko trvnjaka, ubetonirani su u podnožju? I jesu li kupovni gotovi rubnjaci? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sfinga ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 157 |
Manje posla....više uživanja.
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ovo je za izložbu!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
limun ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 97 |
Jako, jako lijepo
![]() ![]() Kod mene je previše divljine i nametnika, pa moram gredice pokrivati mrežom protiv komaraca. Posebno blitvu i zeljca. Nabavila sam bakrenu žicu, pa kad ulovim vremena budem je pričvrstila u dva reda na stranice visoke gredice da odbijem puževe. Nadam se da će djelovati.
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prekrasno je nadam se i puuuno manje posla.
![]() |
|
![]() |
|
sfinga ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 157 |
![]() košarica koja je ove godine bila mnogo puta puna sa zdravim plodovima
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() pogled na vrt
|
|
![]() |
|
![]() ![]() luk
|
|
![]() |
|
![]() paprika ![]() mrkva - ![]() paradajz |
|
![]() |
|
-
![]() krastavci . - ![]() patliđan - ![]() zelje |
|
![]() |
|
-
![]() . - ![]() češnjaku jako gode uzdignute gredice
|
|
![]() |
|
![]() prvi puta pokušaj sadnje krumpira u gredice
|
|
![]() |
|
![]() Gredice u proljeće spremne za sadnjui
|
|
![]() |
|
Bok, evo sakupio dosta fotografija samo da se ulovi malo vremena.... Situacija je više nego dobra, ovo je treća sezona vrtlarenja u uzdignutim gredicama i doživljaj i zanos je još uvijek kao i prve godine, Sve uspijeva , suša ne nanosi neke štete jer je tu zalijevanje kap po kap..... Ove godine prvi puta sam pokušao sa krumpirom i moram priznati da sam se oduševio, krumpirovim zlaticama ni traga (najvjerojatni što u bližoj okolici nema krumpira na vidiku
![]() Puževa ima ali ne ko prošle godine i uradili su zanemarivu štetu. Krtica, vuluharica nema ni u tragovima ( prisutnost mačaka u dvorištu donosi izgleda stopostotnu zaštitu, pošto su sve četri mačke strašni lovci kako na glodavce tako i na ptice kojima također nedaju ni trena mira). Kako je situacija kod Vas?
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Čekam slike kakva je situacija sada na vašim gredicama.
|
|
![]() |
|
Osobno malčiram sa pokošenom travom jer je imam u izobilju i to mi se pokazalo puno bolje nego slama (urednije), sa drugim materijalima nemam iskustva.
Što se tiće navodnjavanja mislim da je kap po kap idealno za navodnjavanje, malo vode puno koristi. Fotke ovogodišnjeg rezultata u mome vrtu stižu uskoro, za sada je situacija više nego dobra.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I trebam jedan savjet.
Pošto imam silne probleme sa korovom, kako bi unutar sanduka mogla riješiti taj problem? U sanduku se mogu lijepo napraviti redovi povrća, ali što između staviti da kroz to ne niče korov. Karton mi je ružan, trave nemam dovoljno. I bojim se da mi vjetar pokrov ne razbuca. DAske mi isto nisu lijepe i stvaraju pljesan. Imaju li kakve čvršće folije i gdje ih uzeti, i da mogu trajati i više od godinu? |
|
|
|
![]() |
|
Gredice su vam super. Kakvi su vam rezultati?
Ja uvodim navodnjavanje kap na kap. Mislim da je to nešto što je izašlo iz raja. Uštekaš i direkt u zemlju cjedi voda. Iduću godinu ću to detaljnjije razraditi i prikljućiti na bure od 350 litara, da voda bude ustajala i topla. Otvorit ću temu o tome, mislim da ljude treba potaknuti na to. Ovo drugo zaljevanje je mučenje. |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Skromnih?Pa ovo je savršeno.Prekrasne gredice i sigurno će se mnogi prolaznici okretati za njima.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |