Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 19:12
escheveria rynioni..ćuvaj mi jedan pelcer .joj koji rusvaj kod tebe užassmile52
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 18:23
Malo sam prošetala da vidim kakvo je stanje kod tebe, zimovalište ti je super, a u dvorištu toliko toga cvate što reči nego prekrasno, sviđa mi se.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 18:01
Kod tebe neprestano nešto cvate, baš ti zavidim   

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 17:50
triša kod tebe još vijek prelijepo i šareno ove trave su me oduševile

Uploaded with ImageShack.us u tvom dvorištu smile64
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 15:15
Triša ona plava trava,pa i krizantema su ti naj,naj
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 15:06
Baka, kod mene nema biljaka, koje dočaravaju jesen,  a ustvari bi trebala biti zastupljena sva godišnja doba, kao u tvom vrtu, gdje je jesen prekrasna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 13:22
Vidi, vidi ja slučajno zabasala i ne mogu vjerovati da ti vrt izgleda skoro kao usred ljeta.
Ono "skoro" jer se malo izmjenio postav. Ali buja, cvjeta.....ClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 12:41
Ha-ha free, bar to nije problem, baci oko na moje dvorište moda ima još ponešto što ti se dopadne, a ja ti zapelcam i spremim.
RIJEKA

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 12:06
prekrasno cvjetno šarenilo kod tebe, pa ti više nemožeš hodati po stazici ako nekoga uhvatiš ruku pod ruku!!!!  Sveje puno, sreća da imaš Brankov kau!!!!!

Ono kaj si šivala koncem, ne otkine ti se ni jedna grančica??????????Dok hodaš u gustišu, nikada...........e onda če se otkinuti sutra, a ti je ne bacaj, upikni u teglu gdjepiše  free (ne slobodno nego moje)111111111
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 10:38
Lantana, vidiš i sama da su "tvoje" biljke kod mene na sigurnom i sve su bile pun pogodak.

Nataly - to se Lora i ja zezamo jer obje imamo Branka, a Brankov kauč je onaj najobičniji kauč-kut, na koji ne dozvoljava staviti niti jedan cvijet, pa ispada da je to jedino mjesto gdje nema biljaka.

Anaida volim kad svratiš k meni. Tu si i tvoje astilbe, no bez lišća, ali konačno posađene direktno u zemlju i čekaju proljeće

Sarajka, ha-ha već ti nešto stiže- ahinacea purpurea (inače je od kat.ree, sjeme), a  i korijenko će četvrtak donijeti bijelu za tebe.

Magnolia hvala ti što si tu, ako nemaš "pacifike" mogla bih ti poslati malo, širi se ko luda.

Hoya, hvala ti za prepoznavanje, zapisala sam i jako je slatka biljčica, nastojat ću je sačuvati preko zime.

Antonija, kod nas u Primorju ipak cvjetovi ostaju nešto dulje, no bojim se da dipladenija unutra neće cvjetati kao vani, jer već gubi poneki pupoljak.

Svim hvala drage moje od smile86
RIJEKA

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 10:15
još je lijepo tvoje dvorište, puno imaš rascvijetanog bilja, dipladenija je prelijepaClap
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 09:58
Triša, na ovoj predzadnjoj slici ti je scaevola aemula. Imala sam je lani. Ovogodišnje su mi slabog cvata. Ja je na žalost nisam uspjela sačuvati kroz zimu tako da se niti oko ovih neću previše truditi.
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 09:49
Mama mia koja ljepota...a krizantema je posebnaSmile
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2010 u 22:42
Moja draga  prijateljice ti ćeš još malo morat nabaviti krila i letjet po vrtu i kući jer nečeš moči stati  nogom nigdje od cvjećkica,zato ti preporučujem da  podosta  toga prebaciš meni,ma i ja ću ih paziti i maziti,pusica za tebe

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2010 u 22:15
Zaista se kod tebe još puno toga rascvjetanog nađe!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2010 u 22:06
Ma tako sam lijepo sročila tekst za post, nahvalila tvoje ljubice, pogotovo tvoju-bakinu, pitala što znači ono "LORA - BRANKOV KAUČ" - kadli zablokirao komp i poruka otišla u vjetar..Cry

Sad to više ne znam tako ponoviti..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2010 u 21:20
Triša ti nas uvijek iznenadiš tolikom raznolikošću tvog biljnog asortimana. Crnoglavac i sukulenti uvijek pozelene kad rastu na umjetnom svjetlu. Interesantan je onaj šarenolisni oleandar, festuca i pacifika su došle u prave ruke Clap.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2010 u 20:41
Jučer i danas sam bila u vikendici, ali sam nekoliko dana prije toga  čistila riječko dvorište, pa usput i nešto poslikala.

Kako sam kaktuse i ostale sukulente spremila u zimovalište, a držim ga danju pod neonskom rasvjetom naravno da stalno virkam jer me zanima kako će se ponašati. Za sada dobro, čak se neki sukulenti spremaju cvjetati.

Moj "crnoglavac" je pozelenio

Ista je stvar sa ovim sedumom nussbaumeranom, inače je crven

Ova siva ljepotica escheveria rynioni dobila nekoliko mladih biljčica

Burito (riječanke znaju kako je došao) napreduje super

U prostoriji s kaktusima su i dvije fuksije - obje cvatu

Vani u dvorištu situacija je zadovoljavajuća

U ovom vrtiću dosta je toga zguranog: jasminoides, plumbago, žuta ruža, klematis od sarajke (nadam se da se primio) i ova lila tradescantia

Jasminoides još ima nekoliko cvjetova

U cvjetnom stupu roza djetelina obično cvate cjelu zimu

Cvjeta i žuta margerita

Cosmos se neda, kao ni ricinus iza njega

Purpurna ekinacea ima nekoliko pupoljaka, dali će uspjeti procvasti

Čišćem sam dobila oko 1,5 m prostora u prvom redu za heuchere, koje sam presadila na kćerino imanje, stižu uskoro (naravno od b.b.)

Nešto najljepše u mom dvorištu tokom cjele godine je definitivno ova plava trava (hvala Lantani)

Ovaj sam vrtić malo proširila i na rub stavila nekoliko iglica, koje su bile u vazama

Jako dekorativan je i ovaj šareni oleander - za sada još u tegli

(korijenko stavila sam ti ga na zakorjenjivanje - nisam zaboravila)

Pogled na dvorište s ulaznih vrata

I još jedan

Za sada se u kući dobro drže

dipladenija

i streptokarpela

Ova ljepotica, kojoj ne znam ime, a dobila sam je u Varaždinu na kavu stalno cvjeta ( da joj je veća vaza bila bi i ljepša - no čekam proljeće)

Još jedna Lantanina ljepotica koja se pretvorila u pravi grm

pacifička krizantema

To bi bilo to za večeras. Dvorište ipak polako gubi na ljepoti, ali uvijek se nađe nešto što nas razveseli.

RIJEKA

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 16:51
predivno ti uspijevaju ljubice, a koliko ih ima! Wow!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 10:39
Jako mi je drago kaj je puno biljaka tak došlo kod tebe, ali ti si na forumu jakoooo  duggoooo, imaš mnogo cura sa foruma oko sebe, mnogo kascvjetanih kavica je donjelo mnogo cvjetića, ali ja sam nova, pa daleko, iza sedam mora, sedam gora, a i još tražim cure iz blizine, pa i ja imam nešto za zamjenu, nije da molim đabe, ali ideee jaakkooo tešškkkooooo!!!!

Curreeeee, pomagajte!!!!!smile220smile220smile220  A sada će i poplava!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.