Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 69>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 14:48
Manči, koliko sam skužila te polyante i jesu te niže ruže, ali nema veze meni su i takve lijepe. Ako se moja lijepo primi, onda ti na jesen šaljem reznice i od moje. Ta Laminuette se zove bi trebala biti crvena sa bijelim rubovima čini mi se. Pogledaj malo na netu.

Misty drago mi te je vidjeti u mome skromnom vrtu. Aaaali ako se moje ruže rascvjetaju kako bih ja voljela onda će to biti sama raskoš!!! Smile 
A Proljeću je izgleda konačno došlo proljeće!!!

Nataly drago mi je da je šetnja bila ugodna i edukativna. Thumbs%20Up

Anaida ova tvoja usporedba je tako originalna, baš mi se sviđa!!!Smile

Drage pošto je danas Dan žena, ja vam od srca želim da vam svaki dan bude ovako sunčan, vedar, nasmijan i da uživate u životu.

Moj muž je jutros došao iz noćne smjene sa dva buketa cvijeća: karanfilima jer se oni daruju za Dan žena i ružama jer ih obožavam. Ne trebam vam pisati kako sam bila sretna!!!

A onda kao prava žena, danas odem na plac  i kupim si aubrietu i lavandu, tako da sam otvorila sezonu kupovine cvijeća za vrt.Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 17:18
Bit će to lijep ružičnjak
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 19:45
Ja tražim nove slikice a tebe nema već jako dugo!!!!  Daj nam malo.....
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 21:19
proljece stiglo je proljece,ne zabusavaj
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:28
Nemam vam skoro pa ništa pokazati, vrt još čeka nove stanare...

Ovo je nova lavanda i ostat će u tegli između ruže.

Ovo mi je ona prekrasna ruža što miriše i često cvjeta. Sada je već poduplala svoj obim, pa mi se čini da je možda i penjačica.

I ova ruža je od prošle godine, i ona je također poduplala svoj rast.

Ova je ovogodišnja...nekako mi je čudna...

I ova mi je nova, i također mi je malo čudna...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:28

Pa opet ruža.LOL

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:30
A ovo zadnje sa prethodne slike je čini mi se šeboj. On prekrasno miriše, i mala anegdota s njime...prošle godine je bio neke skoro narandžaste boje, a ove godine je tamno crveni...hm  čudno...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:33
Turski karanfilići

Lantana, jako dobro napreduje

Fuksija od prošle godine, malo je smiješna ali meni draga jer je preživjela zimu...

Šmrcko smile79  pogledaj kako je lijepo napredno cvijeće!!!

Nova ruža sa aubrietom .

Eto, za sada toliko.Ostatak moram prvo poslikati.
Smile

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:37
Ruže, ruže - zaljubljenice naša u ruže... Rekoh ja da ćeš ti imati ružičasti balkon Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:42
aubrieta ti je prekrasna uz ružu, a vidi se i mala aloja pokraj ili što je već, tako možeš posaditi i pokraj ostalih lončanica, dok ruže ne procvatu (moj savjet)Heart
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:42
Anaida, to mi je i bila želja, ali nešto nisam baš zadovoljna sa ovima koje sam kupila ove godine...nekako mi kilave...

Ali one od prošle godine su me zato oduševile, za sada suuuuper napreduju!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:55

Mari, tipkale smo u isto vrijeme...Smile

I meni se aubrieta jaako sviđa, a ova kombinacija mi je jako lijepa. A ona mala " Što već"Smile se muči i toplo se nadam da će se izvući. I nju  mi je naime, svekar ove zime zalijevao, a to onda znači utapao u vodi!!!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 14:26
vidis da imas sta pokazati ...obozavam jastucac
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 14:55
Baš lijepo ruža i ispod nje plavi cvjetićiThumbs%20Up!
Bit će ti zbilja rascvjetana terasa.A vrtek... pa glavno da su stanovnici spremni....Clap
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:51
draga moja kod tebe stiglo proljeće , a gdje će kad neće kod tebe smile64
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 21:00
Gio ma sve je to ništa, jedva čekam da sve lijepo iscvjeta pa da onda uživam, ovo su sada samo još pripreme. A jastučac i ja obožavam, ali se kod mene na vrtu neće sam rasijati svake godine ga moram nanovo kupovati. SmileSmileSmile

Baka, baš sam danas išla slikati vrt, baš još uvijek jadno izgleda. Recimo divokozjak kod svih već cvjeta, a kod mene tek niknuo iz zemlje tako da vjerojatno niti neće uspjeti procvjetati ovo prolječe i baš sam žalosna.  Nešto sam već kupila i posadila, ali ostatak još moram nabaviti. Mislim da ću ove godine napraviti malo drugačiji vrt... SmileSmileSmile

Fany imaš pravo - prvo bi trebalo doći kod mene, ali vidim da su mnogi vrtovi već jaaako jaaaako lijepi i bogati, ali ne žalim se bit će i moj lijep. SmileSmileSmile

I hvala vam na posjeti !!!smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 11:50
Baš su ti lijepe biljčicesmile99, drago mi je da ima preživjelih nakon zime.

Ona travica je festuca, vidjet ćeš kako će ti biti lijepa. Širi se i možeš je u vrt rasploditi. Razdvojih komadiće i širi se kao luda. Prekrasna je u kombinaciji sa ružama, ma svim. Porjeklo joj je HojaWink

Je li ti lantana od mene preživjela?Smile
Čudna biljčica, imala sam tri ispletene u stabalce, u istoj posudi i uvjetima i samo jedna preživjela. Nisam mogla vjerovatiShocked
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 19:55
Smrcko ova festuca je zaista lijepa, i mislim da ću je presaditi u vrt. Hvala i tebi i Hoyi. Smile

Lantana mi nije tvoja preživjela ali imam jednu koja mi nikada bolje nije niknula, pa nju planiram razmnožiti kada naraste još malo.
Sada sam se sjetila da moram pogledati slike hoste od prošle godine, pa ako je nemaš javi.  Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 19:59
Ovo je hosta koju ja imam. Imaš li takvu?

A tvoja lantana je bila žuta čini mi se.
Eh, i ona mi je preživjela i nikada nije bolje i bujnije potjerala. Ja sam imala neke crvene, ali nisu preživjele...
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 21:50
, kako lijepi primjerak hoste!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.