Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 76> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelistala sam tvoje stranice, predivan vrt, prekrasne biljke, jednostavno nema tu izuzetaka, sve je fantazija
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
datura duplična je divna, a žute brugmansija
![]() mislim da sam sada shvatila razliku, jer bilo je nekakvog natezanja oko toga da su brugmans. i dature isto cvijeće |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Antune kockavice će počet nicat tek početkom travnja. Strpi se malo, sigurno će ti niknuti a vjerojatno i procvijetati. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Preljepo...samo da pitam u kakvom su stanju tvoje kockavice sada....dali su proklijale??? Ja sam svoje posadio u posudu i još ništa...pozdrav...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Suncee
![]() Mira ako ti se ona datura svđa, a nemaš je, mogu ti poslat sjeme. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Daura ,ona prva ,je prekrasna,a lantane su ti isto lipe
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opet sam malo virnula da vidim dature!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
![]() Draga Freland hvala ti u ime svih Hercegovki i jedan ![]() |
|
![]() |
|
Smail, Lantana i za vas
![]() Magnolija drago mi je da se cvijeće primilo, a za poslušnicu ne bini , bit će druga na proljeće ![]() Gio i Vilmač i za vas ![]() Alisa , Kika i Anaida vama šaljem mnogo |
|
![]() |
|
Triša i Fani
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pozdravi veselim Hercegovkama!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve je puno cvijeta i boja u kasnojesenjim danima tvojeg vrtića!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
a koliko nas ima.....koliko nas ima... mene to baš veseli!!!!! Hercegovke se skupile u Hercegovačkom vrtu! |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-pozdravlja vas još jedna "kršna" Hercegovka,jest da nemam o ni kuću ni okućnicu,ali imam druge hobije pa uživam u njima...
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jupiiiiiiiiiii još jedna Hercegovka.Dok tikvić ne dođe ja potpisujem tvoje riječi ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() i kad kiša pada danima dođe sunce i sve vrati u život, magle nema zato cvjetići uživaju i blistaju punim sjajem!!! jeli tako tikvić!???
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pravo je uzivanje uci u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga moja tikvić pa kod tebe još se ima šta pokazati, pa to je prelijepo.brugmansije ti ne misle stati sa cvijetanjem, kod mene bila puna pupova ali pošto je kod nas dosta hladno morala sam je iskopati i unijeti u kuću.kad sam je prebacila i posadila u saksiju svi pupoljci kljoknuli, tako mi se dešava već dvije godine otkad ih imam, tek budu pune pupoljaka kad trebaju u kuću, baš me ljute.toliko ih mazim i pazim a one mi tako vraćaju.
tvoje cvijeće mi se sve primilo i fino raste, jedino mi poslušnica sumnjiva, ali vidjećemo na proljeće da li će krenuti. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |