Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 70> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni, ja nisam baš bila fascinirana s ostalim. Dugo su me tješili da su kućice bezveze i da to tak neće dugo opstati. ali nije upalilo naravno. Sad čim dragi malo zraka udahne, i malo mu dam
![]() ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Koja dzungla kod tebe, moram naci vremena da jednom svratim! :) Macleja je procvijetala i kod mene ali ne tako bogato kao kod tebe :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Biljke u vrtu su ti fenomenalne,toliko dobre da pola sata nemogu doći k sebi.A euphorbia
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Horti draga,sreća da imam zdravo srce ,prelijepo kao i uvijek.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Da, da, velika je gužva u tvom vrtu, valjalo bi ga vidjeti u ovom izdanju. Jučer sam prolazila kroz Karlovac i mislila na tebe i tvoj prekrasan vrt.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divno Horti
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo da ostavim trag i u Vašem vrtu. Bila sam i do sada samo potiho, ali danas sam bila na kavici s jednom Vama dragom poznanicom koja mii je skrenula pažnju na Vaš vrt, pregledala sam do sada samo dio jer ima toga puno vratit će se na početak. Ovo što sam vidjela je predivno. Imate prostor što je preduvjet ali vrijedne ruke taj prostor trebaju oplemeniti a Vi ste to uspjeli zato čestitam!!!!!!!
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Draga Horti,gdje se skrivaš sa sličicama?Znam da kod tebe ima uvijek nešto novo za vidjeti.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Evo mene napokon! Kak zabušavam u vrtu tak i na forumu
![]() ![]() Tak Dado ako se odlučiš doć ne očekuj više ovakvo stanje.
Josipa, lythrum uopće ne zalijevam samo sam pomalčirala u proljeće.
Kamelia, vruće mi je, stvarno se samo skrivam po kući. Niti što čeprkam po vrtu niti slikam. A nemam ni što, kako rekoh, sve gori
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Anabistrica, kad si već bila u Karlovcu mogla si malo i svratiti na kavicu. Nemoj više ponoviti takav propust
![]() Mari, hvala na posjeti
![]() Aralija, kud pretjeruju moje slike izgleda da je i Camellia malo pretjerala s opisom tih mojih ljepota
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jedng dana, kada odraste, voljela bih da moj senjski vrt izgleda poput Hortinog
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Ma RS, ništa im posebno ne radim. Kod mene samo nema senjske bure
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hvala, hehehe
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Horti ovo je fantazija!!!!!!Nemam riječi, toliko sam ostala zatečena bujnošću i ljepotom tvojih biljčica!!!!!
I ja bih, kao i Sara, htijela da jednog dana moj vrt izgleda poput tvog, samo što, bojim se, neće ići, jer toliko preljepih biljaka ja nikad neću imat. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vjerujem da je ova vručina imala utjecaja na tvoj vrt, ali sigurno ima i puno bilja koje se odupire toj vručini pa je vrt sigurno još uvijek atraktivan. Mislim da su tvoji kriteriji malo prestrogi u tom pogledu. Drugi put kad prolazim kroz Karlovac, javim se. Hvala na pozivu, a ja tebe čekam.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Camellia ostala sam ti dužna naziv onog crvenlisnog grmića
![]() ![]() A ono što liči na fuksiju je phygelius. Zašto li sam tak zaboravna
![]() Kad sam već tu imam nešto sličica bijelih ljepotica:
liatris
![]() buddleia
![]() phlox
![]() pa mog za sad jedinog i najdražeg močvarka
![]() i još jedna boja Anabistricinih gladiola
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Koliko lijepih biljaka...... sve pohvale vrtlarici.
A kućica za ptice je genijalna.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
joj kak sam ljubomoran na sve vas po gorama, sve lijepo zeleno imate! (ja doslovce imam pustinju u vrtu :( ja mogu samo sanjati takve phloxe. Mocvarko je i meni procvijetao, ali je poprilicno malen. Physocarpus je Atropurpureum?
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Horti primljeno na znanje.One tvoje biljčice sam zbrinula,a močvarac procvao u vazi.Nakon svega što sam presadila,trebat će mi još jedna polica.Moram još jednom pohvaliti tvoj vrt i sve što je u njemu jer je stvarno posebno.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |