Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 70>
Korisnik
Poruka
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 11:54
I meni, ja nisam baš bila fascinirana s ostalim. Dugo su me tješili da su kućice bezveze i da to tak neće dugo opstati. ali nije upalilo naravno. Sad čim dragi malo zraka udahne, i malo mu dam smile41 odmah mu nosim pilicu, čavle i čekić uz Big%20smile na licu. Možda mu kažem i da je baš nekak zgodan danas. LOL

belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 15:15
Koja dzungla kod tebe, moram naci vremena da jednom svratim! :) Macleja je procvijetala i kod mene ali ne tako bogato kao kod tebe :)
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 16:11
Biljke u vrtu su ti fenomenalne,toliko dobre da pola sata nemogu doći k sebi.A euphorbia
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 17:45
Horti draga,sreća da imam zdravo srce ,prelijepo kao i uvijek.smile94Roza Veronika ti je ljepša nego moja Moja je možda još mala. I anthemis mi nekako ljepše izgleda nego kaod mene.Treba li lythtrum puno vode.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 00:52
Da, da, velika je gužva u tvom vrtu, valjalo bi ga vidjeti u ovom izdanju. Jučer sam prolazila kroz Karlovac i mislila na tebe i tvoj prekrasan vrt.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 10:35
divno HortiClap
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 16:59
Evo da ostavim trag i u Vašem vrtu. Bila sam i do sada samo potiho, ali danas sam bila na kavici s jednom Vama dragom poznanicom koja mii je skrenula pažnju na Vaš vrt, pregledala sam do sada samo dio jer ima toga puno vratit će se na početak. Ovo što sam vidjela je predivno. Imate prostor što je preduvjet ali vrijedne ruke taj prostor trebaju oplemeniti a Vi ste to uspjeli zato čestitam!!!!!!!
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 12:15
Draga Horti,gdje se skrivaš sa sličicama?Znam da kod tebe ima uvijek nešto novo za vidjeti.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 11:24
Evo mene napokon! Kak zabušavam u vrtu tak i na forumu Embarrassed. Od moje džungle je u dva tjedna postala skoro spaljena zemlja Cry.

Tak Dado ako se odlučiš doć ne očekuj više ovakvo stanje.

Josipa, lythrum uopće ne zalijevam samo sam pomalčirala u proljeće.

Kamelia, vruće mi je, stvarno se samo skrivam po kući. Niti što čeprkam po vrtu niti slikam. A nemam ni što, kako rekoh, sve gori Angry.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 11:32
Anabistrica, kad si već bila u Karlovcu mogla si malo i svratiti na kavicu. Nemoj više ponoviti takav propust Wink.

Mari, hvala na posjeti Hug

Aralija, kud pretjeruju moje slike izgleda da je i Camellia malo pretjerala s opisom tih mojih ljepota LOL. Trudim se al nikako dočekat da budem zadovoljna s rezultatima. Al ipak, lijepo je vidjeti da se moj vrtić spominje, onda sam izgleda na dobrom putu. Hvala ti Hug
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 11:38
jedng dana, kada odraste, voljela bih da moj senjski vrt izgleda poput HortinogStar...
(otkrij tajnu...kako postižeš da su ti stolisnici tako lijepo uspravni)
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 12:40
Ma RS, ništa im posebno ne radim. Kod mene samo nema senjske bure LOL
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 13:19
hvala, heheheWink...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 13:30
 Horti ovo je fantazija!!!!!!Nemam riječi, toliko sam ostala zatečena bujnošću i ljepotom  tvojih biljčica!!!!!
 I ja bih, kao i Sara, htijela da jednog dana moj vrt izgleda poput tvog, samo što, bojim se, neće ići, jer toliko preljepih biljaka ja nikad neću imat.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 23:57
Vjerujem da je ova vručina imala utjecaja na tvoj vrt, ali sigurno ima i puno bilja koje se odupire toj vručini pa je vrt sigurno još uvijek atraktivan. Mislim da su tvoji kriteriji malo prestrogi u tom pogledu. Drugi put kad prolazim kroz Karlovac, javim se. Hvala na pozivu, a ja tebe čekam.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 09:25
Camellia ostala sam ti dužna naziv onog crvenlisnog grmića Embarrassed. To je physocarpus ( za slučaj da si zaboravila tu je slika ):

A ono što liči na fuksiju je phygelius. Zašto li sam tak zaboravna smile42
Kad sam već tu imam nešto sličica bijelih ljepotica:
liatris

buddleia

phlox

pa mog za sad jedinog i najdražeg močvarka

i još jedna boja Anabistricinih gladiola
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 10:43
prekrasno kao uvijek.U močvarca sam se zaljubila odmah na prvi pogled.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 11:40
Koliko lijepih biljaka...... sve pohvale vrtlarici.
A kućica za ptice je genijalna.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 15:49
joj kak sam ljubomoran na sve vas po gorama, sve lijepo zeleno imate! (ja doslovce imam pustinju u vrtu :( ja mogu samo sanjati takve phloxe. Mocvarko je i meni procvijetao, ali je poprilicno malen. Physocarpus je Atropurpureum?
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 21:46
Horti primljeno na znanje.One tvoje biljčice sam zbrinula,a močvarac procvao u vazi.Nakon svega što sam presadila,trebat će mi još jedna polica.Moram još jednom pohvaliti tvoj vrt i sve što je u njemu jer je stvarno posebno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.