frida nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polygala evo nasao sam rudbekije u Decori buzet na netu jedna kosta 14 kn pa pogledaj ak od nikog ne uspijes nabaviti http://www.decora.hr/katalog/trajnice_pr.htm
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
polygala ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
frida ja sam isto iz ZD
da li imaš možda rudbekiju
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
posalji pp...poslat cu ti svjeze ubrane grane pa susi...
|
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
Ma za susiti
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kakav te lovor zanima..ja mogu nabavit
|
|
![]() |
|
Frida moze malo lovorova
![]() |
|
![]() |
|
ja cu pogledati dal gdje imam koje lijepe dijelove s korijenom za odvojit asparagusa ...pa ako bude saljem... posalji mi pp za svaki slucaj ako hoces
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Nudim: male kaktusiće ( par komada još imam)
lovor list ( svjež pa sušite) reznice lavande ( ili zapelcano, ali onda trebate čekati) reznice ruzmarina sjeme rogača reznice oleandra Tražim: za sad asparagus... ...ostalo kad se sjetim ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Engleska pelargonija nabavljena ( pusa Nataliji)...!!!
|
|
![]() |
|
ma znam ja sto je njima...imamo već jednu kruškicu, nekog patuljastog rasta i uvijek je jako rodna, toliko da joj moram u osmom mjesecu poduprijeti grane da ne puknu i svi su ponosni na tu krušku da misle kako joj niti jedna nije ravna...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A meni je baš jako fina, posebna, izgleda da je dosta rodna
Pročitala sam da pospješuje izlučivanje štetnih tvari iz tijela, odnosno da smanjuje učinak alkohola (piješ i jedeš kruške i voziš auto - ha ha)
|
|
![]() |
|
Hvala ti na informaciji...mislim da cu odustati od nashi jer su me doma svi popljucali da im uopće nije fina ta kruška i da sto ce mi to...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vjerovatno nisi vidjela - monna je pronašla nashi krušku, napisala je obavijest pod temom voće 17.3.
Ja samo prepisujem njenu poruku
Tko treba nashi krušku, ima u Zagrebu. Ja danas naručila. Cijena sadnice 45 kn.
Možete zvati na mob 098 347-107
|
|
![]() |
|
Nije na žalost...ja sam na moru...ZD.
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
frida gdje si ti?
Da li ti je Samobor blizu?
|
|
![]() |
|
Može
![]() oces kavicu da ti donesem? krafnu? burekić? ajde reci.... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
frida navrati popodne do mene - na posao
|
|
![]() |
|
Jedan, točnije dva moja kaktusića su dobila mlade pa sam ih rasađivala...mislim da je to potrebno da bi možebit cvjetali...u toj radnji jedna je beba ostala nezbrinuta, a kako ih ima još ( uz mamu su) nudim ako je tko zainteresiran za podmladak..
![]() mama ![]() i ima još ![]() ...i dalje tražim englesku pelargoniju- pelcer... |
|
![]() |
|
još uvijek aktivna potražnja za e. pelargonijama
![]() |
|
![]() |
|
Tražim pelcer engleske pelargonije ( muškatle)...bilo koja boja...ima li ih?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |