Kozja krv - Lonicera |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Korisnik | |
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ovo je fantazija...Lonicera za svaku pohvalu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Anaida prekrasne su. Moja se počela sušiti odozdola prema gore pa sam je posadila u zemlju... Držim fige da nije kasno.
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anaida predivna ti je, nadam se da će i moja jednom biti takva.
Za sada mala u vikendici, ali lijepo se širi.
Hvala mojoj Nihi!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Baš te lijepo iznenadila!
U koje si vrijeme zapiknula? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Chrome ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav svima, najprije!
Ja imam loniceru "serotina", bijela je sa crvenim krajevima. U rano ljeto je prekrasno procvjetala, međutim sada je na njoj nešto nalik na tanak sloj pepela. Zar je moguće da je pepelnica posrijedi, i čime je tretirati? Hvala unaprijed! |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ne sjećam se točno, mislim potkraj ljeta |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Hvala Mari!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
i_separovic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav, novi sam na forumu.
Prošle godine sam kupio loniceru u Bauhausu, ali na žalost cvjetovi nemaju nikakav miris, biljčica raste izvrsno, ali baš mi fali taj lijepi miris na terasi. Kakva je to lonicera koja ne miriše? ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ima i lonicera koje ne mirišu, i separović.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ja sam sad jako tužna, kad vidim vaše malecke pune cvijeta a moje se usprentrane do 3 metra a ni cvijetića nisam vidjela!! Jel ih treba orezivati, prihranjivati, kak ih sljedeće godine potakvuti na cvatnju?????????
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Imam bijelo žutu, mirišljava je, ovo je slika moje
![]() a isto imam i veliku Loniceru italicu
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
A da se i ova tema spoji sa ... http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=32 Triša, ugnjavi admina, tebe sluša
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja sam spojila teme
|
|
![]() |
|
Ketty ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
posadila sam loniceru na proljeće no, međutim, nije dala niti jedan cvijet i cijelo ljeto ima problema s već spominjanim pepeljastim mucastim flekama. dal netko zna o čemu se radi? dal je pepelnica il nešto drugo? pošpricala sam je sredstvom proiv pepelnice, ali nije pomoglo. u visinu je lijepo napredovala, savila se oko cijele pergole, ali bez cjetova i dno joj se ogolilo. posađena je uz zid kuće na jako sunčanom i vrućem položaju. dal je treba (il je trebalo) orezivat il da je pustim da bude tako velika(dugačka) ? ovo mi je prva lonicera.prodavačica mi ju je prodala kao penjaćicu koja ima iste karakteristike kao klematis. uvjerljivo je potpuno drugačija!!!
|
|
![]() |
|
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
Ona nije za vruća, i izložena mjesta. Puno bolje joj odgovara polusjena. Presadi je, odmah ćeš na proljeće primjetiti razliku. Ja sam imao isti problem, pepelnica, i kao da to nije dovoljno, sva bi klonila za vrijeme podnevnih vrućina. Sretno!
|
|
![]() |
|
Ketty ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Al moram je podrezat? ima valjda 3m ako ne i više.dal će cvjetat? da s presadnjom pričekam do proljeća sa obzirom na to da najavljuju snijeg? toliko pitanja...hvala na pomoći!
|
|
![]() |
|
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
Da, svakako pričekaj do proljeća sa presađivanjem, sada je prilično kasno. Loniceru se inače i preporučuje redovito orezivati, kako bi je pomladila i potaknula na bujniju cvatnju! Ima jaku izbojnu moć, pa se ne brini, slobodno krati!
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ja sam imala žuto bijelu loniceru staru 5 godina. Bila je prekrasna. Bujna na sjenici tako da je radila lijepi hlad. Redovno je cvala tako da je navečer cijela veranda bila ispunjena njenim mirisom. Ali, lani je došla neka bolest na nju, nešto kao pepelnica pa se osušila. Zna mi netko reći zašto?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |