Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kozja krv - Lonicera
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kozja krv - Lonicera

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 15>
Korisnik
Poruka
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 10:01
Pa ovo je fantazija...Lonicera za svaku pohvalu...Clap A tvom suprugu smile141Za ovo remek delo od ogade!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 11:53
Anaida prekrasne su. Moja se počela sušiti odozdola prema gore pa sam je posadila u zemlju... Držim fige da nije kasno.
Tena 28.3.2010
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 16:40
Anaida predivna ti je, nadam se da će i moja jednom biti takva.
Za sada mala u vikendici, ali lijepo se širi.
Hvala mojoj  Nihi!

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2011 u 11:45
evo i moja je takvaBig%20smile prošle godine zapiknula sam grančicu u zemlju i zaboravila, a ovog proljeća vidjela da nešto ima što je prezimilo, tek sad kad je procvala shvatila sam da je ona

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2011 u 13:04
Baš te lijepo iznenadila!
U koje si vrijeme zapiknula?
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Chrome View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Chrome Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2011 u 17:35
Pozdrav svima, najprije!

Ja imam loniceru "serotina", bijela je sa crvenim krajevima.
U rano ljeto je prekrasno procvjetala, međutim sada je na njoj nešto nalik na tanak sloj pepela. Zar je moguće da je pepelnica posrijedi, i čime je tretirati?
Hvala unaprijed!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2011 u 19:25
Originalno poslano od člana LOVRO LOVRO napisao:

Baš te lijepo iznenadila!
U koje si vrijeme zapiknula?

ne sjećam se točno, mislim potkraj ljeta
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2011 u 21:29
Hvala Mari!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
i_separovic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje i_separovic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 12:13
Pozdrav, novi sam na forumu.
Prošle godine sam kupio loniceru u Bauhausu, ali na žalost cvjetovi nemaju nikakav miris, biljčica raste izvrsno, ali baš mi fali taj lijepi miris na terasi.
Kakva je to lonicera koja ne miriše?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 06:29
Ima i lonicera koje ne mirišu, i separović.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 11:38
Ja sam sad jako tužna, kad vidim vaše malecke pune cvijeta a moje se usprentrane do 3 metra a ni cvijetića nisam vidjela!!  Jel ih treba orezivati, prihranjivati, kak ih sljedeće godine potakvuti na cvatnju?????????

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2011 u 02:28
Imam bijelo žutu, mirišljava je, ovo je slika moje

a isto imam i veliku Loniceru italicu

Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2011 u 12:53

A da se i ova tema spoji sa ...

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=32

Triša, ugnjavi admina, tebe sluša LOL 
Rijeka

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 23:17
ja sam spojila teme
Na vrh
Ketty View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 43
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ketty Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 21:29
posadila sam loniceru na proljeće no, međutim, nije dala niti jedan cvijet i cijelo ljeto ima problema s već spominjanim pepeljastim mucastim flekama. dal netko zna o čemu se radi? dal je pepelnica il nešto drugo? pošpricala sam je sredstvom proiv pepelnice, ali nije pomoglo. u visinu je lijepo napredovala, savila se oko cijele pergole, ali bez cjetova i dno joj se ogolilo. posađena je uz zid kuće na jako sunčanom i vrućem položaju. dal je treba (il je trebalo) orezivat il da je pustim da bude tako velika(dugačka) ? ovo mi je prva lonicera.prodavačica mi ju je prodala kao penjaćicu koja ima iste karakteristike kao klematis. uvjerljivo je potpuno drugačija!!!
Na vrh
Vrtlar Ivan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 33
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vrtlar Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 22:52
Ona nije za vruća, i izložena mjesta. Puno bolje joj odgovara polusjena. Presadi je, odmah ćeš na proljeće primjetiti razliku. Ja sam imao isti problem, pepelnica, i kao da to nije dovoljno, sva bi klonila za vrijeme podnevnih vrućina. Sretno!
Na vrh
Ketty View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 43
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ketty Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 23:08
Al moram je podrezat? ima valjda 3m ako ne i više.dal će cvjetat? da s presadnjom pričekam do proljeća sa obzirom na to da najavljuju snijeg? toliko pitanja...hvala na pomoći!
Na vrh
Vrtlar Ivan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 33
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vrtlar Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 23:47
Da, svakako pričekaj do proljeća sa presađivanjem, sada je prilično kasno. Loniceru se inače i preporučuje redovito orezivati, kako bi je pomladila i potaknula na bujniju cvatnju! Ima jaku izbojnu moć, pa se ne brini, slobodno krati! Smile
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2012 u 20:30
Ja sam imala žuto bijelu loniceru staru 5 godina. Bila je prekrasna. Bujna na sjenici tako da je radila lijepi hlad. Redovno je cvala tako da je navečer cijela veranda bila ispunjena njenim mirisom. Ali, lani je došla neka bolest na nju, nešto kao pepelnica pa se osušila. Zna mi netko reći zašto?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 21:53
ja imam ovakvu
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.