Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Swap i natječaji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - No.1 Božićni swap 2009.
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

No.1 Božićni swap 2009.

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 18>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 21:32
Radovi su predivni drage moje, vjerujem da smo sve jako zadovoljne i sretne kako zbog dobivenog tako i poslanogClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 20:19
mislim da sam nešto pobrkala u riječima. Htjela sam reči da je ovo sve jedno ljepše od drugog, a gore u postu sam malo izostavila riječi Cry
ANĐELKA
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 20:17
Ovo je sve  od ljepšeg, a ti draga Izzy ove dane imaš stvarno pune ruke posla!
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 19:59

Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 18:57
cure,fantasticne ste...radovi su odlicni....smile92
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 18:18
Ja sam prezadovoljna poklonom, putovao je izdaleka, ali je sretno stigao i što je najvažnije, jako me obradovao.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 18:17
Drage moje, fantastične ste! Radovi su fenomenalni!
ANĐELKA
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 18:10
Ajme, kakav maestralan decoupage swap u troje, famozni motivi i još sve uporabni predmeti, milina...  Djevojke, sve ste se usrećile i to itekako...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 18:06
Dakle, ovo je naš trio fantasticus! Curke, ispravite me ako griješim.... ElzaBuba je poslala Rose ovu divnu kutijicu i čašu dok je Rose poslala Mikici prekrasne drvene podmetače sa vintage slikicama i anđeosku škrinjicu! Mikica je bila vrijedna i Elzi poslala ovaj krasan i veseli stakleni pladanj! Oduševljena sam vašim trudom cure! smile79
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 18:03

Moj blog

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 16:27
samo da javim i ja sam danas poslala svoje za prilu Smile
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 16:26
I moj poklon je iz daleka stigao, oduševljena sam!

Sada ću poslati slike našoj vrijednici, ali budući da ja jako loše slikam, u prirodi je milijun puta ljepši.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 15:31
Bravo curke! Super razmjena!
ANĐELKA
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 15:13
mare-nostrum (podlošci Wink) i rosa2: odlična zamjena, pogotovo jer se ne bavite još tehnikama u kojima ste dobile swapiće Big%20smile

Dugokosa i proljeće:
ajme, ovo kako god je heklano, preprepredivno je, i boja i simetričnost i uzorak...
kao oni isprepleteni mandala uzorci i još vidim da je nešto zlaćano upleteno u sredini... Approve
kutići oko zvonca su ga učinili tako vintage i elegantnim,
a boca mi izgleda kao da si ju za dizajn božićnog piva radila Embarrassed
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 14:57

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 14:12
Monna, molim te onda poslikaj svoj rad prije nego ga pošalješ! Rok za swap je stavljen jer ja idem doma za Božić, a tamo na kompu nemam Photoshop ni ništa od svojih stvarčica koje mi trebaju - zato hitro, mislite malo i na mene... smile42 
Moj blog

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 11:37
smile71 cure, pokloni su prekrasni! Idući tjedan šaljem svoj Ivani, još malo pa je skoro gotov :)
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 11:25
mane-nostrum i rosa 2 super...bravo cure... ova dva para su fantasticno odradila razmjenu....jedva cekam kad svi razmijene radove....

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 10:16
Izzy predivno si to slozila svaka cast na trudu ,dala si mi novu ideju kako izaranzirati sljedecu cipku,a mare jos jednom puno hvala na predivnom poklonu sad imam i ja nesto od dekupaz tehnike a ne samo cipku la la la LOLWink
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 08:20
 smile214koji radovi,bolje od boljega svaka čast cure, a posebne pohvale našoj moderatorici na ideji i na uloženom trudu. bravo !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.