Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Orhideje i mesožderke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cimbidijum - Cymbidium
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cimbidijum - Cymbidium

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 26>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 21:19
Vrijedelo je čekati,predivan jesmile211
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 17:40
bebolina   smile94   predivan je smile99
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 14:55
Stvarno je divan!Ja sam jednog cimbija rasadila nedavno.Znam da je bolje bilo u proljeće,ali nisam mogla čekati.Sav je bio u korijenu,korijenje je pojelo sav supstrat,pa sam ga podjelila na tri djela.Onaj veliki sam presadila u vecu saksiju a dobila sam jos dva mlada,koji se primi i opstane do proljeća ,taj putuje dalje,jednoj dragoj forumašici..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Mihi View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 115
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 14:02
predivan je..zavidim tismile94
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 13:40
U punom je sjajuThumbs%20Up

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 17:11

.

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 20:53
Originalno poslano od člana irenaidani irenaidani napisao:

zašto ti je prazna poruka, jel imaš neki problem?
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 18:53
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 22:30

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 22:30
Evoooo gaaasmile213

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 08:12
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Slatkicasmile170

Bravo,bravo,koliko ljubavi u tom cimibidijumuClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 23:35
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Dakle čeka te iznenađenje...Neka je bilo koja boja, jer svi su njihovi cvijetovi prekrasni....
...vesele nas svojim cvjetovima cijelu zimu, kad ostalo cvijeće spavaWink
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 19:15
Dakle čeka te iznenađenje...Neka je bilo koja boja, jer svi su njihovi cvijetovi prekrasni....
sutra je novi dan
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 12:58
smile61

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 12:00
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Ajme cvijetići se već naziru...Koja je to boja? Baš se veselim da ćeš uskoro uživati u njihovoj ljepoti...
Ne bih ti znala reči koje će boje biti cvijet cymba,dobila sam ga lani ocvalog.Wink
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 04:14
Ajme cvijetići se već naziru...Koja je to boja? Baš se veselim da ćeš uskoro uživati u njihovoj ljepoti...
sutra je novi dan
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 21:01
Slatkicasmile170

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 02:28

Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

JagodaHeart veseli me svaki pup na tvom prekrasnom cymbu!Thumbs%20Up

Moj zeleni ove godine ne pokazuje namjeru cvasti, ali tko zna, do proljeća još ima vremena i za njega.
Ako te put nanese do Vodnjana, do rasadnika "Mandevila" zamoli ih neka ti pokažu svoje cymbiće! Imaju ih samo za sebe i svoj gušt, baš zato ih ne pokazujuTongue jedino ako pitaš. Ogromna teglica s stotinu naguranih (zapuštenih) bulba, ali svake godine cvate bar 30-ak stapki....prekrasno!

Hvala ti Bebi. Mene isto vesele pupovi jer biti će i cvijetova..Ovaj zeleni je baš lijep, ali želila bi nabaviti još neku drugu boju..Jako su skupe sadnice pa neću kupovati jedino ako naiđem na akciju...   
Ako me put nanese u Vodnjan pitati ću za njihove cimbije. Hvala ti na informaciji...
sutra je novi dan
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 00:17

JagodaHeart veseli me svaki pup na tvom prekrasnom cymbu!Thumbs%20Up

Moj zeleni ove godine ne pokazuje namjeru cvasti, ali tko zna, do proljeća još ima vremena i za njega.
Ako te put nanese do Vodnjana, do rasadnika "Mandevila" zamoli ih neka ti pokažu svoje cymbiće! Imaju ih samo za sebe i svoj gušt, baš zato ih ne pokazujuTongue jedino ako pitaš. Ogromna teglica s stotinu naguranih (zapuštenih) bulba, ali svake godine cvate bar 30-ak stapki....prekrasno!
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 00:00
Slikala sam malo moj cimbi..Još je vani na terasi iako je danas malo zahladilo. Mislim da mu ne smeta...Pupovi su već lijepo vidljivi....Evo ga jedan od pet...

sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.