Moja kuća - moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Siječanj 2008 u 19:38 |
Budući da me često pitate kud mečem svo cvijeće koje kupim i nabavim odlučila sam vam pokazati dijelić mog doma;
ovo je moja dnevna soba ![]() ![]() ![]() pogled iz dnevne u kuhinju ![]() ovo je jedan čoškić mog malog hodnika ![]() a ovo jedan u spavaćoj sobi (ne gledati neobrađene rubove oko prozora - još nije došlo na red za popravak) ![]() a da ne bude previše, samo ću napisati da mi je u svakoj prostoriji u kući tako ili još malo više. Nadam se da nisam pretjerala, ali obečala sam nekome pa evo i pokazujem. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Dok MM počne o tropskoj klimi ili da ima mjesta ako koji namještaj bacimo van onda samo maknem biljke iz dnevne sobe(obično u kupaonu na tuširanje) pa kad uleti u praznu sobu odmah se predomisli
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
TeaK jel na prvoj slici,lijevo od dracene,ona "beba"kaj je "mama" kod mene
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Pa i ja tvrdim da ima još mjesta, ali Andrea me stalno pita kud to sve trpam, pa evo da pokažem, a uz ovo pokazano imam još 4 sobe i još jedan hodnik, podrum i ljetnu kuhinju i.... i.... svuda je situacija takva ili još natrpanija, ali danas nisam raspoložena za slikanje.
![]() |
|
![]() |
|
Da draga to je već malo punoljetna beba. |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Wau teak super jeeeee!!!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Stvarno ti je sve prekrasno, ukusno i lijepo. bravo za tvoj topli dom.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
TeaK, slikice su super. Dobro je da ne tražiš muža da ti napravi zimski vrt.
![]() ![]() Zašto malo ne posvijetliš slikice dok su ti na kompu? Ovak dosta tamno djeluju. |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Ma još kad bi se ja kužila u fotomontažu to bi bilo super. Ja to ovako kako je i gotovo, a i slikano je naveče uz svijetlo.
Zimski vrt???? I ja bi to , ali neznam gdje i s kojim kunicama, malo mi je to preveč para. Ja bi radije jedan lijepi staklenik vani i to ne preveč velik, mali 6-10 kvadratića. |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Uspjela sam!!! Baš se tome veselim!!! Pa, znaš da ja volim slikice!!!! ![]() Super ti to sve izgleda!!! Ali, vidim da nema onoliki broj ljubičica, kao na samoj temi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prozor i sobu gdje su ljubičice nisam ni slikala, a i prozor u dnevnoj je pun ljubičica samo se od zavjesa ne vide. |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
TaaK pohvale za tvoj mali raj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
TeaK
Svaka cast prelijepooooooo |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Teak, pa ovo je predivno
![]() |
|
![]() |
|
Malo detalja iz sobe moje kćeri
![]() ![]() ![]() a gdje su ljubičice otkriti ću Andrei neki drugi put. ![]() |
|
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
prekrasno je
|
|
AB100
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
hej hej ... da se i japridružim čestitkama stvarno ti je dom prekokrasan, svaka čast a cvijetići su ti da padneš u nesvijest,.
![]() |
|
![]() |
|
A budući da je danas Valentinovo MM me je obradovao s dve knjige (stavila u literaturu)
i naravno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A evo još malo detalje koje do sada nisam pokazala
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |