Biograd -druga nagrada Zlatni cvijet |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Rujan 2007 u 22:15 |
BIOGRAD n/m - Zlatni cvijet Europe
nije samo nagrada koja se dodjeljuje najbolje hortikulturno uređenim gradovima ili prestižnim turističkim destinacijama, već je to nagrada koja u sebi sadržava poruku kako cjelokupno uređenje mjesta i gradova mora biti u funkciji održivog razvoja. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() Ažurirao shasha - 30 Rujan 2007 u 22:25 |
|
![]() |
|
Evo još...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Savršeno!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
I opet kazem: ugodno sam iznenadjena kako je Biograd napredovao. Odlicno...bravo susjedi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
A vidi mog Pasmana tamo iza...... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo ti još jedne sličice pašmana...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moram vam staviti još malo prekrasnih bugenvilija ispred hotela...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stvarno su prekrasne.
![]() |
|
![]() |
|
Eno mi i trajekt....lipi moj Pasman...vec tri godine nisam bila tamo ... ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A kako smo samo auroru dirnule u srce!!!
![]() |
|
![]() |
|
A sta mislis zasto sam pitala da li ima gdje friskih slika? Nema sanse da slikas Biograd, a da se ne vidi Pasman...moj dragi dida je bio sa Pasmana.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slike super, i pitanje: koliko je Biograd udaljen od Zadra???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
niste samo auroru!tu sam i ja!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Hvala za divne slike. Volim Biograd jako... Aj me sjetite kako se zove plaža tamo u kampu. Zaboravila sam. Uglavnom, šetnje predivnom rivom pa popiti kavicu u Šumprešu. Uf uspomene.
![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |