presano cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 22:15 |
Konačno sam našla nekoga tko radi slike od suhog cvijeća i ostalog bilja. Naime, i ja to radim (Postavila sam svoje slike pod Ostala hobistika: Slike od suhog cvijeća) i veselim se da sam vidjela i tvoje. Sviđaju mi se! Radiš drugačije od mene i u tome je čar što svako svojim radovima daje svoj pečat. Lijep pozdrav! Veselim se vidjeti i ostale radove!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divne slike
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ne znam kako, al nisam prije vidila ovu galeriju
![]() ![]() Sviđa mi se što su slike žive-nisu bljedunjavih boja. Posebno mi je prvo bonsai drvce, pa još jedna slika di je bilo i plavkastih cvijetića,..mislim da nisam našla ništa što mi se nije, ili mi se osrednje svidilo. Odlične slike! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
IVANA IVA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 11 |
odluka je pala... ovog proljeća krećem u skupljanje cvijeća....vrijedi probati... |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako lijepe slikice,imaš puno strpljenja za raditi to!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prekrasna umjetnost
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ovo su jako lijepi radovi i pravo osvježenje na ovom forumu... veselims e tvom dolasku i druženju sa tobom...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Vaaaaauuuu, prekrasno! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
ovo je stvarno remer djelo,zlatne ruke imaš
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Da, Željka, samo fali kamin.....ako se zaželim, ima kod prvog susjeda. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Tamo u kući u mraku se vide , slabo se vidi......namještaj koji sam sebi sam pravio. Veliki ladičar s dva ormarića, policom i neke slike. Budem slikao da vidite kako izgleda staro. Ali još nije gotovo.
Trebam još napraviti i vitraje.......zna li tko??????????????? gdje se može nabaviti olovna žica za staklo?????????????? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jedan krasni detalj koji sam morao prekriti.....pločice iz Barcelone
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Prekrasno! I jako romantično... sjediti zimi, uz pucketanje vatrice, topli čaj ili kavu i slagati cvijeće i druge biljke iz sjećanja...
![]() Bravo! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bit će još slika, samo su mi sve ostale slike kod mame.....
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala ti puno na pojašnjenjima i radovi su prekrasni. Pogotovo kad čovjek nešto radi iz ljubavi, to ima veliku vrijednost
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Još jedna slika ispred ulaza.....ovi se radovi baš i nevide. To je samo da iskoristim stari prozor iz kontejnera i radi ambijenta. Na ovoj klupici inaće sjedim i promatram svoje cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Na ovoj slici lijevo samo su izbljedili ovi krugovi koji su bili u crvenoj boji.
Neki listići....a izgledalo je mnogo lijepše....kao stablo s plodovima |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovdje je korišten pepel |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |